5 dl vispgrädde, matlagningsgrädde
eller Oatly matgrädde
1 dl gelésocker
½ tsk stött kardemumma
1 krm malen kanel
en nypa vaniljpulver
Topping:
färska jordgubbar, hemkokt jordgubbssylt
eller jordgubb-rabarbermarmelad
Koka upp grädden med socker, kryddor och vaniljfrön.
Sila bort kardemumman, häll upp pannacottan
i fina glas och ställ i kylen att stelna några timmar.
Toppa med jordgubbar eller jordgubbssylt
innan servering.
eller Oatly matgrädde
1 dl gelésocker
½ tsk stött kardemumma
1 krm malen kanel
en nypa vaniljpulver
Topping:
färska jordgubbar, hemkokt jordgubbssylt
eller jordgubb-rabarbermarmelad
Koka upp grädden med socker, kryddor och vaniljfrön.
Sila bort kardemumman, häll upp pannacottan
i fina glas och ställ i kylen att stelna några timmar.
Toppa med jordgubbar eller jordgubbssylt
innan servering.