Italiensk pastasallad
ca 300 g pasta (torrvikt)
5 - 6 soltorkade tomater i olja
100 g riven västerbottensost
en näve ruccolasallad
Dressing:
1 msk rödvinsvinäger
2 - 3 msk rapsolja
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk senap
grovmalen svartpeppar
Koka pastan al dente och låt den
svalna och rinna av ordentligt.
Hacka tomaterna och skär ruccolan grovt.
Blanda alla ingredienser, vispa ihop
dressingen och rör ner den i salladen.
ca 300 g pasta (torrvikt)
5 - 6 soltorkade tomater i olja
100 g riven västerbottensost
en näve ruccolasallad
Dressing:
1 msk rödvinsvinäger
2 - 3 msk rapsolja
1 pressad vitlöksklyfta
1 tsk senap
grovmalen svartpeppar
Koka pastan al dente och låt den
svalna och rinna av ordentligt.
Hacka tomaterna och skär ruccolan grovt.
Blanda alla ingredienser, vispa ihop
dressingen och rör ner den i salladen.