1 dl vispgrädde
2 msk honung
3 msk saltlakritsströssel
125 g mörk choklad
125 g mjölkchoklad
50 g rumsvarmt smör
Koka upp grädde, honung och
lakritsströssel, ta från värmen.
Tillsätt chokladen i bitar,
rör tills den smält.
Lägg i smöret i bitar och rör tryffelsmeten
slät. Häll upp i formar och låt stelna.
Pudra gärna kakao över och dekorera
med silverkulor, strössel eller flingsalt.
2 msk honung
3 msk saltlakritsströssel
125 g mörk choklad
125 g mjölkchoklad
50 g rumsvarmt smör
Koka upp grädde, honung och
lakritsströssel, ta från värmen.
Tillsätt chokladen i bitar,
rör tills den smält.
Lägg i smöret i bitar och rör tryffelsmeten
slät. Häll upp i formar och låt stelna.
Pudra gärna kakao över och dekorera
med silverkulor, strössel eller flingsalt.