3 ägg
4 dl socker
6 3/4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 1/4 dl mjölk
200 g smält smör eller flytande margarin
Glasyr:
4 msk smält smör
200 g florsocker
5 msk kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vanlijsocker
kokos att strö över
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj och bröa en långpanna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker,
rör ner i smeten tillsammans med
mjölk och smält smör.
Häll smeten i långpannan och
grädda i 10-15 min. Låt svalna.
Rör ihop glasyren, bred den över kakan
och strö på kokos. Skär upp i rutor.
4 dl socker
6 3/4 dl vetemjöl
1 msk bakpulver
1 msk vaniljsocker
2 1/4 dl mjölk
200 g smält smör eller flytande margarin
Glasyr:
4 msk smält smör
200 g florsocker
5 msk kallt kaffe
1 msk kakao
2 tsk vanlijsocker
kokos att strö över
Sätt ugnen på 225 grader.
Smörj och bröa en långpanna.
Vispa ägg och socker pösigt.
Rör ihop mjöl, bakpulver och vaniljsocker,
rör ner i smeten tillsammans med
mjölk och smält smör.
Häll smeten i långpannan och
grädda i 10-15 min. Låt svalna.
Rör ihop glasyren, bred den över kakan
och strö på kokos. Skär upp i rutor.