salladsblad
anjoupäron
ruccolasallad
blåmögelost
cashewnötter
granatäppelkärnor
Vinägrett:
2 msk balsamvinäger
3-4 msk rapsolja
2 tsk fransk senap
grovmalen svartpeppar
lite salt
Strimla salladen och lägg den på ett stort fat.
Strö över päronklyftor, ruccolasallad, smulad ost,
cashewnötter och granatäppelkärnor.
Vispa ihop vinägretten och
servera i en separat skål.
anjoupäron
ruccolasallad
blåmögelost
cashewnötter
granatäppelkärnor
Vinägrett:
2 msk balsamvinäger
3-4 msk rapsolja
2 tsk fransk senap
grovmalen svartpeppar
lite salt
Strimla salladen och lägg den på ett stort fat.
Strö över päronklyftor, ruccolasallad, smulad ost,
cashewnötter och granatäppelkärnor.
Vispa ihop vinägretten och
servera i en separat skål.