Rabarberpaj med knäcktäcke
8 - 10 rabarberstjälkar
½ dl socker
Knäcktäcke:
150 g smör
1 dl socker
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
½ dl sirap
½ dl matlagningsgrädde
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala rabarbern och skär i bitar,
blanda med sockret i en form.
Smält smöret till knäcktäcket,
ta kastrullen från värmen
och rör ner alla ingredienser.
Bred täcket över rabarbern och
grädda pajen i 25-30 min.
8 - 10 rabarberstjälkar
½ dl socker
Knäcktäcke:
150 g smör
1 dl socker
2 dl havregryn
2 dl vetemjöl
½ dl sirap
½ dl matlagningsgrädde
Sätt ugnen på 175 grader.
Skala rabarbern och skär i bitar,
blanda med sockret i en form.
Smält smöret till knäcktäcket,
ta kastrullen från värmen
och rör ner alla ingredienser.
Bred täcket över rabarbern och
grädda pajen i 25-30 min.