Grönsakscouscous med saffran och fetaost
4 dl couscous
4 dl vatten
1 kuvert saffran
1 tsk salt
Blandade grönsaker t ex:
1 gul lök
1-2 paprikor
3 morötter
1-2 dl majs
1-2 dl gröna ärter
olja/flytande margarin
100-150 g fetaost
salt, peppar
Mät upp couscous i en skål. Koka upp vatten,
salt och saffran och slå över couscousen.
Låt stå 5 min, rör sen om med en gaffel.
Hacka lök och paprika och skiva morötterna tunt.
Fräs alla grönsakerna tills de börjar mjukna, rör ner
couscousen och låt den steka med ett tag.
Vänd ner fetaosten sista minuterna och
smaka av med salt och peppar.
4 dl couscous
4 dl vatten
1 kuvert saffran
1 tsk salt
Blandade grönsaker t ex:
1 gul lök
1-2 paprikor
3 morötter
1-2 dl majs
1-2 dl gröna ärter
olja/flytande margarin
100-150 g fetaost
salt, peppar
Mät upp couscous i en skål. Koka upp vatten,
salt och saffran och slå över couscousen.
Låt stå 5 min, rör sen om med en gaffel.
Hacka lök och paprika och skiva morötterna tunt.
Fräs alla grönsakerna tills de börjar mjukna, rör ner
couscousen och låt den steka med ett tag.
Vänd ner fetaosten sista minuterna och
smaka av med salt och peppar.