Middagssallad med bönor, majs och tomat
3 - 4 kokta potatisar
2 lökar
1 paprika
2 - 3 dl majs
2 dl edamamebönor
ett gäng körsbärstomater
Dressing:
1½ msk vinäger
½ tsk oregano
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2½ msk olja
1 msk vatten
Skala och skiva den kokta potatisen.
Skala, skiva och förväll löken 1-2 min
i saltat vatten, låt rinna av.
Strimla paprikan och dela körsbärstomaterna.
Vipsa ihop dressingen.
Varva potatis och alla grönsaker i en vid skål
och slå dressingen över.
3 - 4 kokta potatisar
2 lökar
1 paprika
2 - 3 dl majs
2 dl edamamebönor
ett gäng körsbärstomater
Dressing:
1½ msk vinäger
½ tsk oregano
1 krm salt
1 krm svartpeppar
2½ msk olja
1 msk vatten
Skala och skiva den kokta potatisen.
Skala, skiva och förväll löken 1-2 min
i saltat vatten, låt rinna av.
Strimla paprikan och dela körsbärstomaterna.
Vipsa ihop dressingen.
Varva potatis och alla grönsaker i en vid skål
och slå dressingen över.