Brownies
2 msk krossade linfrön
2 dl vatten
3 dl vetemjöl
4 dl socker
2 dl kakao
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 dl rapsolja
Vik en form av bakplåtspapper,
ca 28 x 38 cm, och smörj den.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda linfrön och vatten och kör med
stavmixer tills konsistensen är tjock.
Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver
och salt i en bunke. Tillsätt oljan
och linfröblandningen och vispa
en stund med elvisp. Tillsätt ev. lite vatten,
men smeten ska vara rätt tjock.
Ställ formen på en plåt och bred ut smeten.
Grädda tills kakorna börjat ta ihop
men fortfarande är lite kladdiga/sega.
2 msk krossade linfrön
2 dl vatten
3 dl vetemjöl
4 dl socker
2 dl kakao
2 tsk bakpulver
½ tsk salt
2 dl rapsolja
Vik en form av bakplåtspapper,
ca 28 x 38 cm, och smörj den.
Sätt ugnen på 175 grader.
Blanda linfrön och vatten och kör med
stavmixer tills konsistensen är tjock.
Blanda mjöl, socker, kakao, bakpulver
och salt i en bunke. Tillsätt oljan
och linfröblandningen och vispa
en stund med elvisp. Tillsätt ev. lite vatten,
men smeten ska vara rätt tjock.
Ställ formen på en plåt och bred ut smeten.
Grädda tills kakorna börjat ta ihop
men fortfarande är lite kladdiga/sega.