Citronkladdkaka
1 dl vatten
1 msk krossat linfrö
2 dl socker
en nypa vaniljpulver
rivet skal och saft från 1 citron
150 g flytande margarin
1½ dl vetemjöl
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa en form ca 20 cm i diameter.
Mixa vatten och linfrö med stavmixer
tills det tjocknar. Vispa linfröblandning,
socker och vaniljpulver fluffigt.
Tillsätt citronskal och -saft, margarin och mjöl.
Bred ut smeten i formen och grädda i ca 15-20 min,
kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten.
1 dl vatten
1 msk krossat linfrö
2 dl socker
en nypa vaniljpulver
rivet skal och saft från 1 citron
150 g flytande margarin
1½ dl vetemjöl
Sätt ugnen på 175 grader.
Smörj och bröa en form ca 20 cm i diameter.
Mixa vatten och linfrö med stavmixer
tills det tjocknar. Vispa linfröblandning,
socker och vaniljpulver fluffigt.
Tillsätt citronskal och -saft, margarin och mjöl.
Bred ut smeten i formen och grädda i ca 15-20 min,
kakan ska fortfarande vara lite kladdig i mitten.