Apelsinsallad med kardemumma
3 apelsiner
3 blodapelsiner
1 granatäpple
1 dl pistagenötter
1 msk honung
stött kardemumma
Skär bort apelsinskalet och allt det vita
med kniv. Antingen filea apelsinerna
eller skär i skivor som kvartas.
Skär granatäpplet på mitten, bryt sönder halvorna
och pilla loss kärnorna. Grovhacka nötterna.
Lägg apelsinerna på ett stort fat, ringla över
honung och strö på kardemumma. Toppa med
granatäppelkärnor och pistagenötter.
3 apelsiner
3 blodapelsiner
1 granatäpple
1 dl pistagenötter
1 msk honung
stött kardemumma
Skär bort apelsinskalet och allt det vita
med kniv. Antingen filea apelsinerna
eller skär i skivor som kvartas.
Skär granatäpplet på mitten, bryt sönder halvorna
och pilla loss kärnorna. Grovhacka nötterna.
Lägg apelsinerna på ett stort fat, ringla över
honung och strö på kardemumma. Toppa med
granatäppelkärnor och pistagenötter.