torsdag 17 mars 2016

Knäckepizza


Knäckepizza
2 kakor knäckebröd t ex Gammelgården
ca 3 dl tomats, se nedan
250 g färska champinjoner
2 strimlade paprikor
1-2 skivade rödlökar
1 dl skivade oliver
150 g fetaost i tärningar
 några strimlade soltorkade tomater  
 4-5 dl riven ost
oregano
Tomatsås: 
(räcker till mer än 2 pizzor)
1 lök
1 msk tomatpuré
1 tetra passerade tomater
salt, peppar, oregano, timjan
sambal oelek 
olja till stekning 


Börja med tomatsåsen. Hacka löken och fräs 
i lite olja, rör i tomatpurén och låt fräsa med. 
Tillsätt övriga ingredienser och 
låt puttra ihop en stund.

Förbered allt till fyllningen. Svampen skivas 
och steks med salt och peppar.
 Sätt ugnen på 225 grader.

Bred tomatsås på knäckebrödet och lägg på 
all fyllning. Grädda pizzan tills osten smält.